TAJ MAHAL BREDA

Recentebeoordeling


4 sterren uit 3863 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Taj Mahal Breda. Meer weten? Ontdek meer

7 feb 2023 om 10:54 Altijd heerlijk eten en vriendelijke mensen. Echt een aanrader
6 feb 2023 om 21:33 Geen beste beurt. Eten was niet lekker. Zowel mijn partner als ikzelf hadden na het eten behoorlijk last van onze maag en ik ben echt wel wat gewend. Dit doen we niet nog een keer.
6 feb 2023 om 19:24 1 van de 2 menus was compleet verkerrd.
31 jan 2023 om 21:53 Shrimps waren te lang gefrituurd, smaakte bijna verbrand. Zonde. Boterkip was aan de flauwe kant.
30 jan 2023 om 11:42 16:49 besteld voor bezorging 17:45, uiteindelijk om 18:19 de bestelling gekregen, die in tegenstelling tot normaal, lauw was en de rijst zelfs tegen het koude aan. We zijn beter gewend van ze.
30 jan 2023 om 10:38 De eerste keer dat het me tegenviel bij Taj Mahal. Het eten was niet heel warm, de Tandoori chicken was bijna koud. De rijst zag er niet erg fris uit, niet zoals anders.
29 jan 2023 om 8:04 Super super snel en heerlijk zoals altijd!
28 jan 2023 om 23:27 Super lekker en snel bezorgd!
28 jan 2023 om 23:01 Eten was nog goed warm, vriendelijke bezorger en heerijk gegeten. Voor herhaling vatbaar.
28 jan 2023 om 20:16 prima eten al was de kip in beide gerechten wat droog. 20 minuten later bezorgd dan afgesproken.
28 jan 2023 om 20:03 Eten was aan de koude kant toen het was bezorgd. Jammer dat je je eten alsnog moet opwarmen in de magnetron. Smaakte verder goed. Bezorging duurt ook even, maar goed dat was aangegeven
28 jan 2023 om 19:54 Na anderhalf uur te hebben gewacht was het eten lauw bij aankomst en naan erg bleek van kleur.