TAJ MAHAL BREDA

Recentreview


4.5 stars out of 4172 reviews

All reviews come from Thuisbezorgd.nl customers who've ordered from Taj Mahal Breda. Want to know more? Find out more.

23 Jun 2024 at 21:08 Was heel lekker
17 Jun 2024 at 20:10 Bedankt voor de snelle service en het heerlijke eten, zoals altijd ben je de beste
17 Jun 2024 at 11:10 De naan, rijst en samosa waren heerlijk. De curry en alu globi leken ontzettend op elkaar en ook qua smaak. Ik vond het persoonlijk erg waterig en weinig smaak.
15 Jun 2024 at 23:28 Verrukkelijk
10 Jun 2024 at 22:17 Eten was weer heerlijk maar bezorgtijd wel erg lang voor een maandag . Bijna 1,5 uur. Zou rond 7 uur komen maar werd dus half 8. Verder gewoon goed eten !
10 Jun 2024 at 10:16 Te vloeibaar en meer andere groenten zoals grove stukken tomaat en ui ipv aardappel en bloemkool. Smaak is ook niet te vergelijken met de echte aloo gobi.
9 Jun 2024 at 19:44 Snel en lekker warm. Ook lekker van smaak.
29 May 2024 at 14:15 Het was weer heerlijk! Ben ook niets anders gewend van Taj Mahal. De bezorgen was ook zeer vriendelijk
28 May 2024 at 0:16 The food really good.
27 May 2024 at 20:18 Het eten is lekker van Taj Mahal. Maar de bezorgtijd echt te lang. Wij bestellen vaker maar ik denk dat vandaag de laatste keer was. 1 uur en 45 minuten hebben we gewacht. Dat is te lang. Dit is overigens geen uitzondering.
27 May 2024 at 5:57 De kwaliteit was goed, De kip was goed, de lam was goed. Chicken Tikka Massala is toch wel erg anders dan in Engeland en een beetje te romig. Tja anders, maar wel goed gemaakt.
26 May 2024 at 19:56 The food is always good. But we ordered at 5pm and didn't recieve our food till after 7pm.